Hoe wij u helpen met uw magazijn opslag

4 Logistics Netherlands B.V. biedt een compleet pakket aan mogelijkheden voor opslag, overslag en value added logistics tegen zeer gunstige tarieven. We beschikken over ruime opslagmogelijkheden in onder andere Oudenbosch (12.000 m2) en Putte (2500 m2). Ook bieden we tevens mogelijkheden voor opslag van douanegoederen (vergunning entrepot type C).

magazijn-1
magazijn-2

Bij 4 Logistics Netherlands B.V. betaalt u alleen voor datgene wat u daadwerkelijk gebruikt. De variabele kosten zijn dus afhankelijk van uw voorraadniveau en voorraadbeheer, waardoor de tarieven flexibel en transparant blijven. Vooraf worden deze kosten overlegd op basis van het aantal pallets, kartons, volume etc. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan! Bovendien zijn onze oplossingen niet alleen beschikbaar voor grotere klanten, maar ook voor kleinere klanten die op zoek zijn naar beperkte opslagruimte.

Onze oplossingen

Voldoende ruimte

We bieden ruim 16.000 m2 aan via onze magazijnen in Oudenbosch en Putte.

Douaneopslag

We bieden naast reguliere opslag ook douaneopslag.

Voorraad- en ordermanagement

We bieden geavanceerde voorraad- en ordermanagement aan.

Onze expertise

Kwaliteit

Wij zorgen ervoor dat kwaliteit op alle vlakken binnen de organisatie gegarandeerd staat. Om dit te waarborgen blijven wij ons continu verbeteren en volgen we innovaties op de voet. 

Openheid van zaken

Wij geloven in openheid van zaken. Binnen de organisatie zorgen wij voor een open communicatie op ieder level, zodat dit voor u transparant is. 

Integriteit

Integriteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij volgen strikte ethische richtlijnen bij elke dienst die wij leveren.