Over ons

4 Logistics Netherlands B.V. bestaat uit een team van experts met meer dan 20 jaar ervaring in transport, logistiek en douane. Wij grijpen terug naar de fundamentele principes van de logistiek, waarin ethiek, integriteit en verantwoordelijkheid een belangrijke rol spelen. Dit uit zich niet alleen in hoe we denken, maar vooral in hoe we werken voor onze klanten en leveranciers. En dat allemaal tegen de meest gunstige tarieven.

Wat wij bieden

Kwaliteit is gegarandeerd. Voor minder doen we het niet. We blijven ons continu verbeteren en volgen innovaties op de voet.

Openheid van zaken. Wij geloven in transparantie en kiezen voor een open communicatie op elk level van de organisatie.

Integriteit staat bij ons hoog in het vaandel. We volgen strikte ethische richtlijnen bij elke dienst die we leveren.

modern-2

Visie

We willen de meest klantgerichte wereldwijde leverancier zijn van expeditie- en logistieke oplossingen - een vertrouwde, gewaardeerde en gerespecteerde partner.

Missie

We maken gebruik van onze wereldwijde aanwezigheid en competentie in lucht- en zeevracht door samen te werken met onze klanten om waarde te creëren in hun toeleveringsketens.

Waardes

Onze waarden zijn meer dan alleen woorden en definities; ze vormen de kern van onze dagelijkse activiteiten. Deze waardes worden nauw gevolgd door iedereen binnen de organisatie.

Ethiek en naleving

Wij doen we ons best om onze onderneming op een integere manier na te streven, met respect voor verschillende culturen en de waardigheid en rechten van individuen in alle landen. We steunen de principes die zijn vastgelegd in de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens van de VN en verbinden ons ertoe de fundamentele arbeids- en milieunormen na te leven.

Onze missie

We maken gebruik van onze wereldwijde aanwezigheid en competentie in lucht- en zeevracht door samen met onze klanten waarde te creëren in hun toeleveringsketens en samen slimme en efficiënte end-to-end logistieke oplossingen te bouwen.

Laten we praten

Alle aspecten van onze werkprocessen, organisatie en activiteiten zijn afgestemd op de behoeften van onze klanten.