Hoe wij u helpen met value added services

4 Logistics Netherlands B.V. biedt naast reguliere opslag van goederen ook verschillende Value Added Services aan. Deze activiteiten voeren wij uit op een speciale co-packaging afdeling binnen één van onze magazijnen. Wij nemen hierbij de gehele regie, van het afhalen van de verschillende onderdelen tot en met de uitlevering, in handen. U bespaart hierdoor niet alleen op transportkosten, maar ook de doorlooptijd wordt hierdoor aanzienlijk verkort.

Een aantal van deze activiteiten zijn bijvoorbeeld:

  • Palletiseren en etiketteren
  • Ompakken
  • Sampling
  • Kwaliteitstesten
  • Just-in-time levering
  • (Inter)nationale distributie
  • Order picking

Flexibiliteit en transparantie

Flexibiliteit en transparantie staan bij 4 Logistics Netherlands B.V. hoog in het vaandel. Ook vinden we helder en persoonlijk contact belangrijk en daarom heeft u altijd één aanspreekpunt voor uw dagelijkse operationele zaken. Maar om een optimale service te bieden, zorgen we altijd dat meerdere personen binnen ons team van uw wensen en producten op de hoogte zijn. Zo heeft u altijd een back-up. Uw goederen, klanten en leveranciers zijn bij ons dus in vertrouwde handen. U kunt 4 Logistics Netherlands B.V. zien als een verlengstuk van uw organisatie die alles in het werk zal stellen om u, uw klanten en leveranciers optimaal van dienst te zijn.

Neem voor meer informatie over opslag en Value Added Logistics contact met ons op!

Onze expertise

Kwaliteit

Wij zorgen ervoor dat kwaliteit op alle vlakken binnen de organisatie gegarandeerd staat. Om dit te waarborgen blijven wij ons continu verbeteren en volgen we innovaties op de voet. 

Openheid van zaken

Wij geloven in openheid van zaken. Binnen de organisatie zorgen wij voor een open communicatie op ieder level, zodat dit voor u transparant is. 

Integriteit

Integriteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij volgen strikte ethische richtlijnen bij elke dienst die wij leveren.